Search

Et deilig avbrekk fra hverdagen

I samarbeid med Squeeze.no

Et gavekort på massasje er en fin julegave til de som har alt. Nå kan du få 25 % rabatt ved bruk av koden ‘dapper’ dersom du bestiller innen 25 desember. Følg denne linken for å bestille.

M

in hverdag er hektisk. På dagtid jobber jeg i Norges største kommunikasjonsbyrå, Dentsu Aegis Norway, hvor tempoet er høyt og møtene kommer tett. Ofte drar også klokken også seg til kvelden før arbeidsdagen er over.

Misforstå meg rett, jeg elsker jobben min, men i de heftigste periodene kan musklene fort bli stramme og vonde. Da er det deilig å kunne ta seg et lite avbrekk og erstatte excel-ark og telekonferanser med avslappende musikk og en deilig massasje.

Hverdagen min er fylt med høyt tempo og korte deadlines. Foto: Håvard Storvestre.

Squeeze er nytt massasjekonsept fra de samme folka som har gitt oss frisørkjeden Cutters og legetjensten Dr.Dropin. Fellesnevneren for alle disse selskapene er at de skal gjøre ting enklere og mer tilgjengelig for folk flest.

Squeeze tilbyr en veldig enkel meny bestående av to typer massasjer. 25 minutt med fokus på nakke og rygg eller 50 minutt med en full kroppsmassasje. I tillegg tilbyr de et fast medlemsskap for de som ønsker regelmessig massasje over tid. Ganske smart, ettersom massasje over tid gir den beste effekten.

Massasjestudioet på Vika i Oslo. Foto: Squeeze.no / Nicolai Bauer

Jeg valgte denne uken å starte mandagen med en massasje hos Squeeze på Vika. På grunn av litt stive skuldre og rygg valgte jeg en 25 minutts massasje. Opplevelsen var alt i alt meget positiv.

Bruk rabattkoden ‘dapper’ for 25 % rabatt på gavekort hos Squeeze. Rabatten er tilgjengelig til 25. desember 

Lokalene til Squeeze er små men moderne og funksjonelle. Når man går inn døren er det første man møter et venteområde. Her kan man slappe av på benken, ta seg et glass vann fra dispenseren eller lade mobilen fra en av de mange USB-portene som er installert armlenen på benkene. Sistnevnte er kanskje en hygienefaktor i 2018, men likevel.

Venteområdet hvor man blant annet kan lade mobilen. Foto: Squeeze.no / Nicolai Bauer

Selve massasjen var en behagelig opplevelse. Eller det vil si det var en god kombinasjon av deilig og vondt-deilig. Jeg fikk en skikkelig massasje hvor min massør fant en del av de vonde og stive musklene i skuldrene og ryggen. Jeg vet fra tidligere at det kreves litt jobb for å løse opp i disse musklene, så at massøren var sterk var bare en bonus.

Etter massasjen følte jeg en merkbar forberdring. Musklene var myket opp og jeg følte at skuldrene hadde senket seg et hakk. Jeg var så fornøyd at jeg allerede har booket en ny time hos Squeeze. Som jeg skrev tidligere vil man oppnå best resultater med regelmessige massasjer.

Et gavekort på massasje er en fin julegave til de som har alt. Nå kan du få 25 % rabatt ved bruk av koden ‘dapper’ dersom du bestiller innen 25 desember. Følg denne linken for å bestille.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Dapper Norwegian © Copyright Henrik Birkeland 2018. All rights reserved.
Close