Search

Den viktigste julegaven

I samarbeid med UNICEF

J

ulegavejakten er begynt for alvor. Kjøpesentre og handlegater fylles opp av folk som leter etter den perfekte gaven. Men hva kjøper man egentlig til noen som har alt? Ganske mange av oss har nettopp det – alt man trenger. Men det finnes mennesker der ute som ikke en gang har varme klær og et sted å bo.

Jeg ønsker å sette fokus på en annen type julegave. En julegave som, i motsetning til mange av gavene som ligger under juletreet, faktisk er et behov for. Den kan faktisk være livsnødvendig. Krigen i Syria har resultert i at titusenvis av barn går en usikker vinter i møte. Mange er drevet på flukt og har ikke tilgang på elementære ting som varme klær.

For å støtte barna i Syria gir UNICEF deg en mulighet til å kjøpe en julegave som varmer. På grunn av den kritiske situasjonen i Syria ønsker UNICEF i år et ekstra fokus på varme pledd og varme klær. 

Bestill din julegave her

Når man kjøper en gave får man med et UNICEF-kort hvor man kan skrive en personlig hilsen. Det er dette kortet som legges under juletreet. Mottaker vil da få informasjon om hvilke produkter som er sendt til de hjelpetrengende områdene i Syria.  

Selv har jeg bestilt varme pledd som julegave på vegne av noen av mine nærmeste. For meg handler julen om samhold og varme. Det føles riktig å kunne bidra med dette til de som trenger det aller mest. Gjør som meg og bestill en julegave med mening du også.

God jul! 🙂

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Dapper Norwegian © Copyright Henrik Birkeland 2018. All rights reserved.
Close